BEDD i Sommerhytta på TV2 - BEDD

BEDD i sommarstugan på TV2

När TV2 filmade en ny säsong av den populära serien Sommerhytta kontaktade de BEDD för att ge deltagarna kreativa möjligheter. Nu är serien i full gång och vi kan inte vänta på att se hur produkterna kommer till användning. Lyssna på måndagar och torsdagar i mars och april - eller se alla avsnitt på TV2 Sumo.

I Sommerhytta tävlar fyra par om att vinna sin drömstuga. Under hela serien kommer de att renovera var sin stuga och ge den sin personliga prägel. Dessutom innehåller varje program en tävling som ger vinnarna extra fördelar. En viktig del i skapandet av en drömstuga är förstås utomhusutrymmet. Redan i det andra programmet byggdes utekök, och nu ska paren ta sig an trädgården. Där hoppas vi få se fler växtlådor från BEDD - gärna med kreativa lösningar som visar på möjligheterna med modulsystemet.

BEDD i Sommerhytta på TV2

Vi är glada över att vara en partner till TV2 i sommarstugan, och vi är lite extra stolta när vi ser de vackra rostlådorna som pryder tävlingsområdet och vägen mellan stugorna. Blomsterlådorna i Sommerhytta på TV2 kommer nog att vara en inspiration för många.

Titta på TV2 varje måndag och torsdag i mars och april.

(Den här artikeln publicerades första gången 2018)