Lidenskapelige gründere: Styreleder Katja, designer Bjørn og hagespesialist Jeanette.

Historien om BEDD

BEDD är ett norskt företag som utvecklar och levererar planteringskärl och högbäddar i system för trädgårdar, terrasser och uteplatser.

Idéen av BEDD började gro under våren 2015 när Jeanette Grønli ställde sig frågan om det var möjligt att utveckla och producera norska planteringsmaskiner i stål. Detta inledde ett samarbete med industridesignern Bjørn Bye i ByBye Design.

ByBye Design utvecklade ett modulsystem där olika paneler i stål enkelt kan kombineras och sammanfogas till en hel rad varianter av solida och funktionella planteringskärl.

Vi kallar det gärna LEGO för trädgården.

Oavsett om du har en trädgård, terrass eller balkong, ger BEDD unika möjligheter till lösningar anpassade till din uteplats.  

Tillsammans ska vi ge våra kunder produkter och kunskap för att leva ett grönare, lyckligare, hälsosammare och mer hållbart liv.

Om du vill bli återförsäljare, eller har andra frågor, vänligen kontakta post@bedd.no 

Våra partners

BEDD tillverkas vid Hanza Wermech AB i Töcksfors. Deras expertis inom material och produktionsmetoder är av stor betydelse för den kvalitet som BEDD erbjuder.

Självbevattningslådor tillverkas av BT Plast i Halden, och monteringen av dessa och våra nya bänkskivor sker i samarbete med VTA-företaget Viuno i Fredrikstad.

Lager och logistik sköts av vår pålitliga partner Andersen och Mørck i Fredrikstad.

BEDD hittar du bland annat på Hageland, och ett antal fristående trädgårdscenter och inredningsbutiker över hela landet.