BEDD-ritprogram

Nu blir det enkelt att designa en BEDD lösning som är perfekt för din uteplats. Se videon nedan innan du börjar. Den visar användningen av verktyget på PC/Mac. Om du har några utmaningar eller frågor, skicka gärna ett mail till post@ bedd.no

Om du är arkitekt kan du besöka vår projektsida för BIM-objekt.

Lär dig hur du använder programmet i den här videon:

Om du föredrar att läsa om stegen för att lyckas med ritprogrammet har vi sammanfattat de viktigaste tipsen i några enkla steg här:

Steg 1

Välj DIN UTEPLASS från toppmenyn till höger för att definiera formen och måttenpå din uteplats. Här kan du även välja vilken typ av underlag du vill bygga på. BEDD med bas och ben rekommenderas för trädäck och klinkergolv. Om du ska bygga på gräs, grus eller asfalt kan du välja BEDD utan botten i nästa steg.

Steg 2

Välj din BEDD lösning från toppmenyn och välj om du vill bygga BEDD med eller utan botten och ben. Du kan också välja fristående lådor med hjul för att komplettera ditt projekt. Du kan välja, ändra och bygga på ett urval av populära modeller, eller välja hammarsymbolen för att rita din egen BEDD från början.

Steg 3

Om du väljer en modell från menyn kan du klicka på den och se den på terrassen. Nu kan du även byta färg/material, eller anpassa modellen med flera lådor i längd, höjd eller vinkel. Du gör ändringar genom att klicka på modellen, och aktivera skiftnyckelsymbolen som visas. Om du vill lägga till ytterligare längder, höjder eller vinklar, välj BEDD kasser från toppmenyn, klicka på den form du vill ha och se vilka alternativ du har genom att se de grå markeringarna runt din låda.

Steg 4

När du kommit fram till en lösning du är nöjd med kan du ladda ner/skriva ut en plocklista över alla delar som ingår i lösningen, och beställa denna från din återförsäljare. Du kan också klicka på knappen Köp, för att beställa beställningen direkt från BEDD sin webbutik. Om du väljer att köpa online måste du byta tillbaka fliken till BEDD.se, där kommer beställningen att finnas i varukorgen.

Behöver du hjälp?

Om du inte lyckas rita ditt drömprojekt hjälper vi dig gärna. Skicka ett meddelande till oss så bestämmer vi en lämplig tid för ett samtal. Vi tar det gärna på Teams, Zoom eller Google Meet, så att vi kan dela en skärm och titta på lösningar tillsammans.

Hör av dog via e-post

Exempel på BEDD-lösningar

Dyrkingshage eksempel fra BEDD tegneprogram.
BEDD Plantekasser i system. Illustrert med BEDD tegneprogram