Så här planterar du i planteringskärlen från BEDD

Trädgårdsbloggare och inspiration Espen Skarphagen visar i den här filmen hur man förbereder sig BEDD för säsongen för att växterna ska trivas.

Snigelfri BEDD med jordgubbar och sallad

Lär dig hur du undviker bruna skogssniglar i jordgubbs- och salladsbädden. BEDD-blomlådor kan monteras med botten och ben. Med koppartejp på benen stoppar du sniglarna effektivt. Dessutom har BEDD-lådorna har en vass snigelkant på bottenplattan för extra skydd.

BEDD Odlingsträdgården – Del 1

Få användbara tips av trädgårdsmästaren Tom Egeberg Hvål om hur du lyckas med din egen odlingsträdgård med planteringskärl från BEDD. Det norska systemet som ger dig möjlighet att bygga planteringskärl i höjd, längd och vinkel.

BEDD Odlingsträdgården – Del 2

I den här filmen fortsätter BEDD trädgårdsmästare Tom Egeberg Hvål för att ge bra tips för att lyckas med odlingsträdgården. Planteringskärlen från BEDD ger otaliga möjligheter till variation och fint jorddjup för alla växter i köksträdgården.

Trädgårdsmästaren Toms trädgård i trädgården

Råd om när du ska så frön inför säsongen

I den här filmen visar trädgårdsmästaren Tom Egeberg Hvål i BEDD hur man framgångsrikt sår och gror säsongsväxter för trädgården eller terrassen.

Prickning av växter med GartnerTom

I den här filmen får du tips för att sticka plantor inför säsongen. Följ kanalen och bloggen BEDD för fler användbara tips och råd.