Ferievanning med Finn og Tom - BEDD

Semesterbevattning med Finn och Tom

Sommarsemestern är en tid för att koppla av och njuta av livet i en grönskande miljö. Det är då vi verkligen kan njuta av utomhusutrymmet, så länge växterna trivs och får det vatten de behöver. Det brukar gå bra när man är hemma och kan ta en runda med en kanna eller slang på kvällen, men det kan också finnas tillfällen när man är borta flera dagar eller veckor i taget. Därför har vi tagit med oss Flower Finn och trädgårdsmästare Tom för att ge deras bästa tips om hur man kan vattna på semestern så att det "gör sig självt". Dessa erfarna herrar applicerar inte bara rätt mängd vatten till sina växter. De sprider också mycket glädje till alla trädgårdsentusiaster i hela landet. Historien fortsätter under videon, med fler bra tips om vattning.

För täckta eller inomhuslådor är självbevattnande lådor från BEDD en utmärkt lösning. Med 15-20 liter vatten kan de stå i 2-3 veckor innan du behöver fylla på. Liksom Blomster-Finn rekommenderar vi också droppbevattning från Gardena som ett bra alternativ. De har smarta lösningar oavsett om det gäller små lådor eller stora ytor.

Vackra Nermo Hotel i Øyer är stolt över att servera sina gäster färsk och lokal mat. Därför har Johannes Nermo nyligen anordnat en stor odlingsträdgård med BEDD rostiga lådor precis utanför ytterdörren. De har löst bevattningen med några smarta produkterfrån webbutiken Plukkselv.no. I de större lådorna med sallader har Nermo valt en otroligt praktisk självbevattningssystem där det är lätt att hålla reda på när man behöver fylla på vatten. Rymlig behållare på 2,5 liter, perfekt för pallställ och större bäddar.

I de mindre örtbäddarna har de valt en keramisk kruka som grävs ner i rabatten och som svettas ut fukt till jorden. Den tillför vatten till 1,2 m² under några dagar till en vecka. Spara tid, vatten och, viktigast av allt, förbättra dina växters välbefinnande.

Vi håper disset tipsene kan hjelpe deg og dine planter til en frodig, varm og lat sommer!