Drivhus med BEDD - BEDD

Växthus med BEDD

BEDD är perfekta som växtlådor i växthus. Det modulära systemet, med paneler i fyra olika längder, gör det enkelt att skräddarsy en lösning som passar ditt projekt. Bygg i enkelhöjd för växter som inte sticker ut för djupt, eller i dubbelhöjd för växter med djupare rötter (eller för enklare åtkomst). I den här videon visar BEDD -designern Bjørn Bye hur han skapar en grön oas med svarta lacklådor och den nya rostlacken.

För att skapa ett rymligare växthus med extra takhöjd har Bjørn valt att bygga växthuset något högre med betongpelare. Växthuset är en modell Juliana Qube 9.9 som säljs av flera återförsäljare i Norge. Längs väggarna har han byggt två lika stora lådor, med en enkelhöjdsdel och en dubbelhöjdsdel. I mitten har han byggt en 240 cm dubbelhöjdsbox med den nya rostlacken. Detta ger variation och en fin kontrast till de svarta lådorna och de gröna växterna.

Om du drömmer om ett eget växthus eller vill bli av med ruttna trälådor i det växthus du redan har ta kontakt med oss för att få hjälp med att utforma en lösning!

Om du har begränsat utrymme och vill ha ett minidrivhus kan du få bra tips om hur du bygger det i blogginlägget "Upgrading your outdoor space part 2"

BEDD plantekasser i pallekarm format med minidrivhus

Denna väska har nu uppdaterats med det färdiga resultatet och BEDD lådor som är överfulla med vackra tomatplantor från Tomatprat.no. Fröna såddes i mars och den 20 juli är resultaten mycket lovande! Titta på filmen för att få veta mer om vilka sorter BEDD -designern Bjørn har valt.

BEDD Rustlakk