Bygg växtlådor och upphöjda bäddar utan verktyg

Det finns inget bättre än att äta mat från den egna trädgården eller att omge sig med vackra blommor och träd på uteplatsen. Med det unika systemet från Norske BEDD kan du enkelt utforma en lösning som passar ditt uterum och dina växter. Välj mellan paneler av 100 % rostfritt stål eller obehandlade stålpaneler som rostar naturligt. Med BEDD kan du bygga dina lådor i längd, höjd och vinkel. Planeringen är enkel med BEDD s nya designprogramvara, och monteringen är verktygslös!

BEDD urtehage i rustfritt stål
Takterrasse med plantekasser fra norske BEDD
BEDD plantkeasser på takterrasse

Tillverkad för nordiska förhållanden

Många har upplevt att växtlådor av trä, plast eller betong ruttnar, spricker eller bleknar i det hårda norska klimatet. Panelerna från BEDD är tillverkade av 1 mm böjt stål, med ytbehandling och lackering som gör att de håller sig snygga år efter år. Alla varianter (med undantag för panelerna i obehandlat stål) har 10 års garanti mot rost. Konstruktionen gör också panelerna mycket robusta, så lådorna kan stå ute med jord året runt utan att spricka av frosten. Ta mått på din trädgård eller uteplats och använd vår nya designmjukvara för att planera din lösning. Du kan också välja bland ett sortiment av lådor med fot och hjul som är lätta att flytta runt på terrassen. På vår sida "Inspiration" hittar du fantastiska videor som visar hur man bygger och odlar med BEDD.

Hitta din återförsäljare

BEDD har 100 kunniga återförsäljare i Norge. Hitta din närmaste återförsäljare här och få hjälp att planera din BEDD med bra jord och fina växter.

BEDD återförsäljare